Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek!!

 

Ő lenne a leghitelesebb?

A szűz Miley kondomot reklámozna

Hiába fogadott nászéjszakáig tartó ártatlanságot Miley Cyrus, a világ egyik legnagyobb óvszergyártó cége kivetette rá hálóját a tinisztárra.

A Hannah Montana sorozatban feltűnt 16 éves Miley sokszor került erotikus botrányaival a lapok címoldalára. Noha szexisség ide vagy oda a tini még szűz, sőt jó ideig nem is fantáziál szerelmes éjszakákról. 

Ennek ellenére a világ legnagyobb kondom gyártó cége felkérte reklámárcának Miley-t mondván, nagy hatással van a tinédzserekre, aki mostanában egyre korábban élnek szexuális életet, ráadásul egyre magasabb a nem kívánt terhességek száma is. 

A cég Miley-n kersztül venné rá a tiniket, hogy hsználjanak óvszert. A tini sztár még nem döntötte el, hogy elvállalja el a felkérést.

-------------------------------------------------------------------------

Fallosz-cukrot árul a tinisztár

 

Pénisz formájú gumicukrot forgalmaz az amerikaiak egyik nemzeti büszkesége, Miley Cyrus. De nem készakarva: az édesség az eredeti koncepció szerint hangszer-alakú, csupán a gitárnak szánt példányok néznek ki fallosznak. A félreértések eloszlatásában az sem segít, hogy az édesség rózsaszínű. Az énekeslány egyelőre nem reagált a rossz nyelvek megjegyzésére ? hadd csámcsogjanak csak a kuki-cukron!

Gumicukor. Nem gyerekeknek.

                               Gumicukor. Nem gyerekeknek.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A 15 éves lány a Vanity Fair magazin címlapján pózol egy alig valamit takaró pokróccal a testén. Az eset mindenkit lázba hozott. Sztárok tucatja fejtette ki véleményét az üggyel kapcsoltban - hol ítélkezve, hol pedig Miley-t védve. 

Justin Timberlake utóbbiak táborához tartozik. 

- Miley csak egy áldozat. Kiszemelték, ő pedig elvállalta, mert ifjú sztárjelölteknek nagyon jó lehetőség címlapon pózolni. Szerencsétlen ez a helyzet: itt van ez a fotó, amin a kislány egy takaróban pózol, és vele vitetik el a balhét. Pedig szerintem többről van szó: ez a kor, amelyben élünk. Valakiről készítenek egy fotót, és ez a téma évekig. Egyébként hány meg hány ilyen áldozatunk van - nyilatkozta a sztár az MTV-nek adott exkluzív interjúban. 

Aztán - ahogy tőle megszokhattuk - humorosra vette a figurát. Elmondta, hogy azt tervezi, piacra dob egy pólót Miley védelmében. És hogy mi lenne rajta? - Csupán egy mondat: Hagyjátok békén Miley-t! - viccelődött Justin.

------------------------------------

Már sajnálja

Miley Cyrus, a Hannah Montana című sorozat sztárja a Vanity Fair-ben jelent meg, nem épp teljes öltözetben. A 15 éves lány utólag megbánta, hogy az egyik képen póló nélkül, csupán egy lepedőt maga elé kapva pózolt. "Annie Leibovitz-cal dolgozni annyira jó volt, hogy csak erre tudtam koncentrálni. De már bánom, hogy ilyen kihívó kép is készült. A családom, a zene és a szórakoztatás a legfontosabb számomra, és a jövőben is erre szeretnék koncentrálni, nem a megjelenésemre" - mondta el Cyrus.

-----------------------------------------------------------------

 

 

Erotikus képei miatt aggódik Miley Cyrus

A kis hölgy legutóbb azzal váltott ki megütközést, hogy bejelentette, tizenöt évesen már az önéletrajzán dolgozik. Élete most egy olyan fejezethez érkezett, amit, ha teheti, bizonyára nem vesz bele a könyvbe. Cyrusról ugyanis két erotikus kép bukkant fel az interneten: az egyiken egy fiú (állítólag akkori barátja) ölében vonaglik, a másikon pedig kivillantja melltartóját. A kamaszlány profi módon nyilatkozott: "Becsülöm a rajongóim támogatását, és remélem, hogy megértik, néha követek el hibákat, mert én sem vagyok tökéletes" - mondta.

A lányról a számos hírességet megörökítő Annie Leibovitz is készített fotókat, melyek látszólag meztelenül, egy takaróba burkolva ábrázolják Cyrust - a képek a tervek szerint a Vanity Fair júniusi számában fognak megjelenni. A színészpalánta ezzel kapcsolatban is kiadott egy közleményt: "A Vanity Fairnek hálás vagyok, amiért Annie-vel dolgozhattam. Részt vettem egy fotózáson, azt gondoltam, művészi képek fognak születni, de most, hogy látom őket, eléggé zavarban vagyok".

A Disney csatorna kiállt sztárja mellett, szerintük a tizenöt éves lányt manipulálták, csak azért, hogy növeljék a magazin olvasottságát. A Vanity Fair részéről először nem kommentálták az ügyet, de aztán az Entertainment Tonight című tévéshow-ban megvédték magukat: elmondták, hogy Cyrus szülei vagy más felnőtt képviselői egész idő alatt jelen voltak a fotózáson, és semmi kifogásuk nem volt. 

Forrás: [origo]

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Miley megint nyert a KCHA-n!

 

Miley megind megnyerte a LEGJOBB TV SZÍNÉSZNŐ  &  LEGJOBB ÉNEKESNŐ!

Hajráá Miley grat!!!

-----------------------------------------------------------------------

Miley megmentett egy

 kiskutyát

  Hát igen Miley egy hős!!Na jó...De biztos a kis kutya nagyon örült neki.Apukájával Miley Toluca Lake-en megmentett egy kóbór kiskutyát.

--------------------------------------------------------

   Miley úszott Delfinekkel

                                      

Miley január 30-án anyukájával és két tesójával Noahval és Braisonnal

elmentek egy Delfinárumba....És ott megengedték nekik hogy usszanak

a delfinnekel.

--------------------------------------------------------

  Mileyt megint dijra jelölték

    

Mileyt jelölte a 3 Kids Choice Awards legjobb nöi énekesnöként,legjobb TV show

és legjobb TV-s szinésznő.Sok szerencsét neki!!

---------------------------------------------------------

Miley szakitott Nickkel

     

Hát igen....Szakitottak....Bár sztem nem is jártak igazából.....

Mit szól hozzá Miley:

"Joe nekem jobban bejön mint Nick....Joe kedves,édes,hangos és

szeret énekelni."

Mit mond Nick:

"Nem nagyon érdekel....Tudom fura de akkor sem..."

------------------------------------------------------

Miley a Us magazin címlapján!
 

-----------------------------------------------------------------------------------

Mileynek most fekete lett a haja! 

    

 Nem tom mért de nekem a barna az jobban teccett!!!

---------------------------------

   Botrány

 

Miley követti Nessát?Már bocs Nessa rajongók....De egyszerüen nem hittem el amikor meglátam ezeket a képeket.